Az illatok kifinomult világa


Az Almaqah Cosmetics küldetésének érzi, hogy eljuttasson mindenkit az illatok attraktív és kifinomult világába, valamint hogy megismertesse az embereket az aromák titkos hatásaival. Termékeink legértékesebb összetevője a páratlan fiatalító, bőrfeszesítő, ránckisimító hatásáról méltán híres: tömjéngyanta-kivonat.

Az Almaqah Cosmetics tevékenysége az alkotás szabadságáról, a múlt tiszteletéről és az örök szépség megőrzésének titkairól szól. Termékeink készítésekor az ősi tradicionális szépségápolás filozófiáit állítjuk fókuszba; készítményeink ezáltal értékes és természetes összetevőket tartalmaznak, valamint állatkísérletektől mentes kialakításúak. A Márka intenzív, orientális illatú kozmetikumai megidézik a misztikus Kelet pazar hangulatát, de ugyanakkor a nyugati elvárásoknak is tökéletesen megfelelnek.

Minden Almaqah kozmetikum afrodiziákum is egyben; az illatok és az összetevők egyedi kompozíciójuknak köszönhetően segítenek kibontani a bennünk rejlő érzékiséget, fokozzák a szépséget és a csáberőt. Az illatok aromaterápiás hatásuk által pedig kedélyállapotunkra és ezáltal az egészségünkre is pozitívan hatnak. Nem titkolt célunk, hogy termékeinkkel élvezetes élménnyé tegyük a napi szépség-rituálét.

Állatokon nem tesztelték

Kőolajszármazékoktól mentes

Orientális illatú kozmetikum

A természet erejével

SLS- és parabén mentes

Vegán

Amber


Az ámbra az egyik legérzékibb, legtartósabb ismert illat, melyet ősidőktől kezdve használnak nemes illatszerekben, illetve minőségi kozmetikumokban a Közel-Keleten, és amely napjainkra rendkívül népszerűvé vált az egész világon, úgy a férfiak, mint a hölgyek körében.

Orientális illatkompozíció

Balzsamos melegségével energizál, feltüzel és felkelti a vágyat, közben gazdag illatával édesen kényeztet, „színt” hoz a legszürkébb hétköznapjainkba is. Enyhén vaníliás illatot kölcsönöz az orientális illatvilágú parfümök és illatszerek számára. Különleges aromája miatt évezredek óta használják afrodiziákumként is. Rendkívüli tartóssága a bőrön – természetes illatával – igazi szerelmi elixírként hat. Molekulaszerkezetének köszönhetően pedig fantasztikus bázisillat és kiváló „illatrögzítő”, ezáltal az összekevert illatokat tartósabbá teszi és az illatkompozíciókat bársonyosabbá, keletiesebbé varázsolja.

De mi is valójában az ámbra?

Az ámbra az ámbrás cetek édes illatú, értékes anyagcsereterméke. Egy fehéres szürke massza, melyet a tenger felszínén vagy partra vetve találnak meg. Ma már a parfümökben, illatszerekben nem használnak természetes ámbrát az állatvédelem és a rendkívül magas ára miatt. Szerencsére a laboratóriumokban tökéletesen tudják reprodukálni a természetes illatot, amit labdánumból, vaníliából és benzoinból állítanak elő. A szerelem illataként is gyakorta emlegetik, amely hosszantartó extra csábító illatélménnyel kecsegtet.

Persian Rose


A rózsa a virágok királynője, a szerelem és a szépség szimbóluma, amely végigkísérte az emberiség történetét. Különböző kivonatait gyógyászati, gasztronómiai célokra ugyanúgy használják évezredek óta, mint parfümök és kozmetikumok összetevőjeként.

A női szépség örök

A rózsának kiemelt szerepe van a  női szépség megőrzésében, hiszen nemcsak a bőrre hat, hanem a lélekre is, illata pedig finoman harmonizál, kiegyensúlyoz. Antioxidáns összetevőinek köszönhetően stimulálja a bőr megújulási folyamatait, erősíti a sejtfalakat, továbbá csökkenti a stressz látható jeleit is. E pazar illatú növény története kultúrákon és civilizációkon ível át: a rómaiak szerint ez a „szépség” Vénusz könnyeiből és Ámor nevetéséből született, nem véletlen tehát hogy varázserővel bír. Márkánk rózsa illatú kozmetikumai nem csupán illatukkal kényeztetnek, hanem intenzív bőrápoló hatásukkal elragadóvá és selymessé varázsolják a bőrünket.

A rózsa illata

A rózsaszirmok – vízgőz desztillációja során keletkező – illóolaját és hidrolátumát, a rózsavizet már hosszú idő óta használják szépítkezésre és bőrápolási rituálékhoz a Közel-Keleten. A virág illata bódító,  kihangsúlyozza a nőiességet; Perzsia az őshazája, a mai Irán területe, ahol valóságos kultusza alakult ki a rózsa termesztésének. Az Almaqah Cosmetics termékeihez egyenesen innen, Kashanból területéről szerezzük be a rózsavizet, mely a Persian Rose termékcsalád arc és testápolóinak fő alkotóeleme, és amelyeket illatos olajokkal valamint rózsa abszolútummal gazdagítunk.

Oud Royal


Oud Royal, azaz Királyi Oud, melyet más jelzővel nem is lehet illetni, ugyanis különlegesen intenzív, magával ragadó illata nem hasonlítható semmihez sem. Rendkívül magas ára miatt a Közel-Kelet folyékony aranyának is szokás nevezni.

Afrodiziákum

Az ősi Kelet karizmatikus és domináns illata, amely fantasztikusan passzol a gyümölcsös és a virágos illatokhoz; a rózsát selymesebbé, a gyümölcsös kopozíciókat erotikusabbá teszi. Az oud-olaj az egyik legerősebb afrodiziákum, illetve gazdag és misztikus „zamata” miatt az aromaterápiában is igen kedvelt. A Közel-Keleten már több ezer éve használják széles körben, azonban a nyugati világ parfümipara csak az utóbbi években fedezte fel magának. Intenzív, tápláló és egzotikus oud illatú készítményeink, igazi kuriózumot képviselnek hazánk illatszerpiacán.

Királynőhöz méltó kényeztetés

Az oud – bármilyen furcsán is hangzik -, a Dél- Kelet Ázsiában őshonos agarfának egyfajta penész által képzett sötét gyantája. Ez az egzotikus-fás illat meglehetősen erőteljes, ugyanakkor csábító és roppantul érzéki is, sőt valóságos vágykeltő hatásokkal bír. Az Almaqah Cosmetics egyik bestseller illata, tehát ha valami igazán különlegeset szeretnénk, vagy királynőhöz méltó kényeztetésre vágyunk, akkor bátran próbáljuk ki a Oud Royal termékcsalád testápoló termékeit.

Kozmetikum webshop


Az Almaqah Cosmeticsnél azon dolgozunk, hogy kozmetikumaink által mindenki számára elérhetővé tegyük ezt az ősi, valóban páratlan szépítő és bőrápoló hatású extraktumot.